Every interaction starts a chain reaction.

I Söndags var vi med familjen på julfirande hos kompisar till familjen, fick lite nagelgrejer o godis, åt massa god mat o så!
Sen kom Alex o hämtade mej lite spontant med bilen och vi o nathalie o maria tog een sväng te donken och sen hade singstar kväll hos alex. Mycket singstar och prat! En myyyckeeet bra kväll! Sånna kvällar inträffar för sällan!


Igår åkte jag in på rean i linkan! Hittade två tröjor och en jättemysig poncho med luva! love it!
Åkte hem till Amanda och umgicks med Henne, Sanna och Emma! Tre underbara tjejer! sjukt att jag bara kännt dom i ett år! Vi gjorde Chailatte, kollade filmer o käkade pizza, ruskigt mysigt må jag säga!

Idag = redig chilldag! min systers födelsedag också ! GRattiiiiis lillan, hela 15 år nu!
Daniel kom förbi och sa hejdå, han åkte till Berlin idag över nyår! Lite jealous! Även om jag också kommer få ett underbart nyår med mina fina vänner!



JoyfulJoyful

Mysig Jul! Fått fina paket such as en blå kavaj, säsong 1 av skilda världar, presentkort, kaffe o vattenkokare, morgonrock o sen massa små saker ! :)

Vi har spelat julklappsspel, ätit massor av god mat, risalamalta, varit på midnattsmässa i domkyrkan o även träffat ett par fina vänner!


en av mina absolut bästa.

GOD JUL!!!!!!!

have yourself a merry little christmas, eller vad man nu vill säga!
jag vill i vilket fall önska er en redigt god jul med familj,vänner, paket, god mat och mys!

Min jul spenderas i vanlig ordning hos Familjen Åberg med en liten mysig skara släktingar! Nu har vi fixat iordning oss och ska kolla på Kalle Anka. Som min kusin precis sa så räcker det med att man hör ljudet från tvn så spelar man upp bilderna själv i huvudet, man kan det i princip utantill. Men det har endå sin charm o kolla på. Det hör liksom till!


exakt ett år sedan! Då en snöfylld jul!

När staden snöat över.

Onsdag, 21 December! Tre dagar till jul! Julstämmningen borde infinna sig men icke sa nicke, även om både julpynt, gran och snö finns!

Trälig dag idag, håltimma på 4 timmar och matteprov. Dåligt humör!


Förra julen

StyleByTyra



Klickade hem dessa tre grejer från style by tyra igår :) hihi!

Sleep all day and party all night!

Förkyld Ida taggar inför kvällen!
Tjejerna kommer hit o sen kör vi all in på krogen!
PARTYPARTY! ^^,

I'm a survivor, i'm not gonna give up!

Igår hade jag en superbra kväll med Agnes, Amanda och Sanna, vi mumsade tacos, snackade, lyssnade på musik, spelade kort och umgicks! och jag fick lite paket också! dom är så söta mina vänner!
Åkte hem med tåget idag. Stannade till på Järnvägscaféet på stationen här i mjölby o köpte mig en Chailatte med mangosmak! Den var verkligen hur god som helst! Rekomenderas, endast 28 kr också, Värt!

Nu sitter jag o kollar på glee! ska läsa klart engelska boken The bell Jar sen också!

Btw, nått som jag har blivit så fruktansvärt dålig på är att ta kort!!! fy ida!


Love shine a light!

BEAT igår i Linghem! Blev precis så bra som jag hade hoppats! Jag blir jämt så himla glad av att vara där! Ett riktigt glädjespridar ställe där massa fina vänner är!

Idag äre Julmys med några fina tjejer i klassen :) myspys!



RSS 2.0